Mis niet

Gebruikersvoorwaarden

Contact
2017-01-15_1136

Handelsregistereintrag

Eingetragener Firmenname:
Seidl Software Entwicklung

Nummer: CH-020.1.064.584-3

Handelsregisteramt: Zürich

Kontakt:

[email protected]
+41765343427

Welkom op fijnreis.nl. Als je deze website blijft gebruiken ga je akkoord met en zal je gebonden zijn tot de volgende gebruikersvoorwaarden, die samen met ons privacybeleid de relatie die je met “website” hebt.

Als je niet akkoord gaat met enig deel van deze gebruikersvoorwaarden willen we je vriendelijk verzoeken de website te verlaten.

De term “Fijnreis” of “ons” of “wij” verwijst naar de eigenaar van de website die geregistreerd is voor “fijnreis.nl”.

De term “jij” verwijst naar de gebruiker of lezer van onze website.

Het gebruik van deze website heeft de volgende voorwaarden:

De inhoud van de pagina’s van deze website is alleen voor jouw algemene informatie en gebruik. Dit kan elk moment veranderd worden zonder enige kennisgeving.

De website gebruikt cookies om de browse voorkeuren in de gaten te houden. Als je ermee akkoord gaat dat cookies mogen worden gebruikt dan is het mogelijk dat de volgende persoonlijke informatie opgeslagen wordt door derde partijen.

Wij noch enige derde partijen geven enige garantie voor de nauwkeurigheid, tijdlijnen, prestatie, compleetheid of geschiktheid van de informatie en materiaal gevonden of aangeboden op deze website voor wat voor doel dan ook. Je erkent dat zulke informatie of materiaal onjuist of foutief kunnen zijn en wij sluiten enige aansprakelijkheid voor zulke onjuistheden of fouten tot zover dit mag in de wet

Jouw gebruik van de informatie of het materiaal op deze website is volledig op eigen risico en wij zullen hier niet aansprakelijk over zijn. Het is je eigen verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat enige producten, diensten of informatie op deze website voldoen aan jouw eisen.

Deze website heeft materiaal dat van ons is of waarvoor wij een licentie hebben. Dit materiaal bevat, maar is niet gelimiteerd tot het design, de layout, het beeld, het uiterlijk en de graphics. Reproductie is verboden, tenzij dit in overeenstemming is met een copyright bericht, wat deel is van deze gebruikersvoorwaarden.

Alle handelsmerken gereproduceerd door deze website die niet van of waarvan er geen licentie aan de eigenaar is erkend zijn erkend op de website.

Onbevoegd gebruik van deze website kan een vordering tot schade vergoeding en/of een criminele straf tot weeg brengen.

Soms kan deze website ook links naar andere websites hebben. Deze websites zijn er voor jouw gemak om meer informatie te bieden. Ze betekenen niet dat we deze website(s) onderschrijven. We hebben geen verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte website(s).