Mis niet

18 Giftige Levensmiddelen, die We Vaak Eten

Zou je verbaasd zijn om te leren dat een deel van het voedsel dat je eet, giftig kan zijn? Ze liggen op de loer in uw dagelijkse voeding. Hier is een lijst van 18 gewone voedingsmiddelen met verborgen gifstoffen die u moet kennen. Ontdek hoe u uzelf en uw gezin kunt beschermen door deze potentiële gevaren te voorkomen.
1.- Limabonen

Een vrij gewone peulvrucht die vaak wordt opgenomen in pasta’s, soepen en gemengde groenten. Deze groene bonen zijn niet zo onschuldig als ze eruit zien. Hoewel ze volkomen veilig zijn wanneer ze goed gaar zijn, zijn de limabonen niet zo leuk als rauw gegeten. Lima bonen bevatten een hoog niveau van cyanide, eigenlijk een deel van de natuurlijke afweer van de plant, een chemische stof die is giftig voor de mens. Denk twee keer na voor u lima bonen gaat eten? Maak je geen zorgen. De Verenigde Staten regelt de commerciële teelt van bonen en vereist monitoring van cyanidegehaltes. je kunt ook goed lima bonen eten als ze goed gaar zijn.

About jolinde