Mis niet

10 Meest Betaalbare Caribische Cruises

Sommige mensen denken dat een cruise een dure vakantie keuze is, maar dat hoeft niet zo te zijn. Wanneer je een cruise met een land vakantie vergelijkt moet je onthouden dat alle accommodaties, maaltijden en entertainment binnen de prijs van de cruise vallen. Als je voorzichtig bent met extra’s zoals alcohol en frisdrank dan kun je een cruise vakantie makkelijk binnen budget houden. Zoek naar prijzen die on-board credit bieden die fooien en promoties zoals gratis cabine upgrades mogelijk maken. Je budget kan soms klein zijn, maar dat betekent niet dat je niet op vakantie hoeft te gaan. Als je een cruise neemt dit jaar die goedkoop is, kies dan voor een cruise line die bekend is voor kwaliteit in plaats van de laatste entertainment trends.
1.- MSC Cruises – 7 nachten vanaf €329
Miami, Florida → Op Zee → Philipsburg, St. Maarten → San Juan, Puerto Rico → Op Zee → Great Stirrup Cay, Bahama’s → Miami, Florida
MSC begon in Italië en is onlangs op de Noord-Amerikaanse cruise markt gekomen met deze winterse Caribische excursies. In de rest van de wereld worden MSC cruises gedomineerd door de Europese gasten, maar nu zij in Miami gevestigde cruises hebben trekken ze een Noord-Amerikaanse publiek. Ze hadden 2 formele nachten per cruise, maar nu is het buffet restaurant altijd casual, hoewel de grote eetzaal is een beetje meer formeel is. Deze route wordt op de MSC Divina gevonden, die maar liefst 3.959 passagiers vervoeren. Zelfs op deze Caribische reizen is de drukte op de MSC-schepen zeer internationaal met een groot aantal Europeanen vermengd met de Amerikanen en Canadezen.

About jolinde